04 stu 2008

11. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Jedanaesti po redu obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održat će se u Križevcima od 07. do 09. studenog 2008. godine.

Sajam se održava u prostorima bivše vojarne  na 4.000 m² zatvorenog prostora (u četiri paviljona) i 2.000 m² otvorenog prostora.  

Sajam počinje u petak, 07. studenog 2008. godine svečanim otvorenjem u 11,00 sati, a program sajma ove će godine ponuditi okrugle stolove o poduzetništvu i poljoprivredi, prezentacije i stručne skupove, te turističke i gastro-izložbe, modnu reviju i reviju frizura.

Tako će se u subotu u vremenu od 11,00 do 12,00 sati održati Okrugli stol za poduzetnike  koji organizira Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva.

Teme okruglog stola bit će:

– „Provedba operativnog plana poticanja malog i srednjeg poduzetništva za 2008. godinu“

Ravnateljica Uprave za malo gospodarstvo, Tihana Kraljić

– „Zakon o poticanju ulaganja“

Ravnatelj Uprave za poticanje izvoza i ulaganja, Sani Ljubunčić

Pozivamo sve poduzetnike da prisustvuju Okruglom stolu za poduzetnike i informiraju se o aktualnostima iz navedenih tematika koje će biti predmet okruglog stola.

U nedjelju u vremenu od 11,00 do 12,00 održat će se Okrugli stol za poljoprivrednike koji organizira Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja.

Teme okruglog stola bit će:

– „Poljoprivredno zemljište“

Uprava za poljoprivredno zemljište, Željko Vincek

– „Novosti u Pravilniku za kapitalna ulaganja“

Odjel za nacionalno strukturnu potporu, Renata Miković

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove će se godine predstaviti na unutarnjem izlagačkom prostoru ukupne površine 12 m². Na izlagačkom prostoru PORE svi zainteresirani moći će se informirati o aktivnostima PORE, kao i o aktualnim programima i projektima koje PORA provodi. 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci