08 lip 2008

ODRŽAN ZAJEDNIČKI NASTUP PODUZETNIKA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA SAJMU «SLAVONSKI BROD 2008.»

Dana 06., 07. i 08. lipnja 2008. godine u prostorima Poljoprivredne škole «Matija Antun Reljković» u Slavonskom Brodu održan je Sajam obrtništva, poduzetništva, poljoprivrede i 11. međužupanijska stočarska izložba «Slavonski Brod 2008.».

Koprivničko-križevačka županija, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijska komora Koprivnica i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije organizirali su zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na sajmu.

Tako je na zajedničkom izložbenom prostoru Koprivničko-križevačke županije svoje proizvode izložilo ukupno 7 izlagača:

1. «LIMEX» vodo plino elektroinstalater limarski obrt grijanje i infrastrukturni vodovi

vl. Željko Jakopanec, Koprivnica

2. «KUPIN» proizvodnja kupinovog vina, vl. Josip Bubalo, Koprivnica

3. «METALIS», bravarski i trgovački obrt, vl. Dragutin Neduhal, Križevci

4. «METALNA GALANTERIJA» d.o.o., Križevci

5. «LIMEKS» vl. Željka Konjačić, Križevci

6. «VEMO TRADE» d.o.o., Drnje

7. «BIOPARTNER» d.o.o., Koprivnica

Sajam je u petak 06. lipnja 2008. godine svečano otvorila ravnateljica Uprave za malo gospodarstvo Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva gospođa Tihana Kraljić.

Na sajmu je na 500 m² zatvorenog i 2000 m² otvorenog izlagačkog prostora izlagalo ukupno 124 izlagača. Uz izložbeni dio sajam je popraćen i nizom dodatnih sadržaja – prezentacije, stručna predavanja, te učionice na otvorenom. U stočarskom dijelu sajamske manifestacije stotinjak izlagača iz Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Požeško-slavonske i Brodsko-posavske županije izložilo je svoja najkvalitetnija grla.

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci