25 svi 2008

OBJAVLJEN JAVNI POZIV – MREŽE ZA KOMPETITIVNOST I ODRŽIVOST EUROPSKOG TURIZMA

Enterprise and Industry Directorate-General pri Europskoj Komisiji objavila je Javni poziv za podnošenje projektnih prijedloga Networks for the competitiveness and sustainability of European tourism.

Aktivnosti koje se po ovom Javnom pozivu mogu financirati su slijedeće: suradnja akademskih i obrazovnih institucija i tvrtki u cilju jačanja kompetitivnosti malih i mikro poduzeća iz područja turizma, podizanje svijesti o održivom turizmu, te edukacija i jačanje kapaciteta u cilju identifikacije i promocije prakse i alata koji mogu pomoći malim i mikro poduzećima da budu održiva i kompetitivna.

Prijaviti se mogu akademske i istraživačke institucije, tvrtke koje se bave turizmom, gospodarske komore, nevladine organizacije, udruženja zaposlenih, te udruženja potrošača.

Projekt može maksimalno trajati 18 mjeseci. Maksimalan iznos potpore je 100 000 € i ona ne može pokrivati više od 50% opravdanih troškova projekta.

Za provedbu projekta obvezno je partnerstvo od minimalno tri partnera iz tri zemlje, od kojih jedan mora biti akademska/obrazovna institucija, dok jedan mora biti tvrtka ili gospodarska komora.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga je 31. srpnja 2008. godine.

Sva dokumentacija potrebna za podnošenje projektnih prijedloga dostupna je na web adresi: http://ec.europa.eu/enterprise/funding/files/themes_2008/calls_prop.htm.

Za sve detaljnije informacije, te stručnu pomoć slobodno se obratite u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, na tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci