20 stu 2007

SEMINARI «VJEŠTINE PREGOVARANJA I GOVORNE VJEŠTINE» U KOPRIVNICI I «FINANCIJSKO-EKONOMSKO POSLOVANJE U OBRTU» U KRIŽEVCIMA

U organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, u utorak 27. 11. 2007. godine, u Koprivnici, u prostorijama Koprivničko-križevačke županije, A. Nemčića 5, soba 28/1, održavat će se prvi dio seminara Vještine pregovaranja i govorne vještine. Na prvom dijelu seminara obrađivat će se teme iz Osnova uspješnog pregovaranja, Priprema za pregovore, Izbor strategije, Vođenje pregovora te Zaključivanje pregovora. Drugi dio seminara koji će se održati u petak 30.11.2007. godine obuhvaćat će sljedeće teme: Ključni faktori i principi uspješne komunikacije, Govorne vještine, Poslovni razgovor, Verbalno i neverbalno komuniciranje, Kominiciranje telefonom te Osnove vještine osobne prezentacije. Seminar se izvodi u okviru projekta Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva «Obrazovanje u poduzetništvu za 2007. godinu», a izvođači seminara bit će predavači iz tvrtke Edukator d.o.o. iz Zagreba.

U četvrtak 29.11. i u petak 30.11. 2007. godine, u Križevcima će se održavati seminar Financijsko-ekonomsko poslovanje u obrtu, za poduzetnike s područja grada Križevaca. Izvođač seminara će biti gospođa Ivana Sović iz knjigovodstvenog servisa IVAMARK. 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci