16 stu 2007

ZAPRIMANJE PRETPRIJAVA U PROGRAM TEHCRO

U okviru programa TEHCRO raspisan je poziv za zaprimanje pretprijava u svrhu konzultantske pomoći za pripremu poslovnih planova vezanih za programe razvoja tehnologijske infrastrukture uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i Međunarodne banke za obnovu i razvoj koji provodi Poslovno-inovacijski centar Hrvatske BICRO d.o.o. iz Zagreba..

Svrha programa TEHCRO je potaknuti razvoj odgovarajuće tehnologijske infrastrukture koja će omogućiti bolju iskoristivost istraživačkih rezultata putem tehnologijsko-poslovnih centara, inkubatora i razvojno-istraživačkih centara koji će biti u stanju pružati savjete, usluge i podršku vezanu za pokretanje inovativnih tehnoloških kompanija.

Program je namijenjen znanstvenim organizacijama, jedinicama lokalne regionalne samouprave i privatnim poduzetnicima koji žele pokrenuti projekte s tog područja.

Uvođenjem pretprijave u program TEHCRO prijaviteljima projekta koji nemaju dovoljno iskustva omogućit će se stručna konzultantska pomoć pri izradi poslovnih planova vezanih za pokretanje tehnologijske infrastrukture.

Pretprijave se primaju zaključno do 15. prosinca 2007., a više informacija o programu TEHCRO i pretprijavi možete pronaći na www.bicro.hr/Programi/TehCro

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na tel: 048/621-978 ili e-mail: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci