07 stu 2007

PROVEDBA PROJEKTA MINGORP-a « OBRAZOVANJE U PODUZETNIŠTVU 2007»

Dana 24.  i 29. listopada 2007. godine u okviru provođenja Projekta «Obrazovanje u poduzetništvu za 2007. godinu» u Križevcima u prostorima grada Križevaca, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja održala je  prvi START-UP seminar na temu «Upoznavanje poduzetničke okoline» za buduće poduzetnike s područja grada Križevaca.  Seminar je organiziran u suradnji s Križevačkim poduzetničkim centrom d.o.o., a izvođač seminara je bila PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Dana 13.  i 19. studenog 2007. godine u Koprivnici  u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održat će se drugi   START-UP seminar na temu «Upoznavanje poduzetničke okoline»  za poduzetnike početnike.

U okviru provođenja istog Projekta, 15. i 16. studenog 2007. godine u Đurđevcu, održat će se seminar «Financijsko – ekonomsko poslovanje u obrtu»  za poduzetnike obrtnike koji već posluju. Seminar je organiziran u suradnji s  HOK-om – Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i Udruženjem obrtnika Đurđevac, a izvođač seminara  bit će gđa. Ivana Sović, vlasnica knjigovodstvenog servisa IVAMARK.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci