Petak, 17. kolovoza 2018.

kontakt Hrvatski - Croatian Engleski - English

aktualno-n

Loading
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2018.Ikonice.ikonagk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2018.Ikonice.KK_javni_pozivi_2018gk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2018.Ikonice.Ikona HR2030bgk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2017.Slike.esif_pojedinacna_jamstvagk-is-188.JPGlink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdovi_ikone.Energetska obnovagk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/projektni_prijedlozi_31.12.2019gk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2017.ESIF_krediti_za_rast_i_razvojgk-is-188.JPGlink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.zrs_kkz_2014_2020gk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.Projekt Jaanje kapacitetagk-is-188.jpglink
Loading

Vodić za poduzetnike


FDI


logo lag podravina


ŽRS 2014. - 2020.


zrs3


poziv3


Strategija razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije 2011. - 2013.

Projekti u provedbi


EN-eff


EN-eff


EN-eff


CHEC


VEC Sharing


JOLLIZ!


PRILIKA ZA SVE 3


POZDRAV


POZDRAV


AGROSHORT


B LIGHT


Ruka pomoći


Ruka pomoći

projekti-provedeni-n


Prilika za sve 2


SVI U ŠKOLI, SVI PRI STOLU


Ruka pomoći


Prilika za sve


LPZ


LPZ


LPZ


LPZ


Vrijedne ručice


LPZ


Re:Think


CCBS-logo


logo ep


 projekti 5-eucompass2


projekti 6-investrategy


projekti 7-invest-pro


I3CT


EU Compass logo


!NNO INVEST


projekti 3-umrezavanje

 

 


Mobile Region


DRAVIS 2


CROST 2


Drava gastro lobby


Unireg impulse


EUQALEN


MLEKO

ODRŽANA INFORMATIVNA RADIONICA O OTVORENIM POZIVIMA ZA MIKRO, MALE I SREDNJE PODUZETNIKE

U četvrtak, 19. srpnja 2018. godine u organizaciji HGK Županijske komore Koprivnica, „PORA“ Razvojne agencije Podravine i Prigorja i HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije održana je informativna radionica za poduzetnike o otvorenim pozivima „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“ i „WWW vaučeri za MSP-ove“ koji su pokrenuti u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

U okviru radionice održana je prezentacija o uvjetima prijave, prihvatljivim i neprihvatljivim troškovima te procesu prijave i provedbe projekata, a koju je održao Igor Bobek, viši stručni suradnik u HGK Županijska komora Zagreb.

Ciljevi Poziva su jačanje tržišne pozicije, jačanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja MSP-a primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije te mrežnih marketinških rješenja. U okviru navedenih Poziva poduzetnici mogu razviti i nabaviti informacijska i komunikacijska poslovna rješenja namijenjena optimiziranju poslovanja te prilagoditi i integrirati poslovna rješenja s postojećim ili novim informacijskim sustavom.

U okviru navedenih Poziva poduzetnicima je na raspolaganju gotovo 70 milijuna kuna dok intenzitet potpore za poduzetnike iznosi do 85% prihvatljivih troškova.

Prijave na Pozive zaprimaju se od 13. kolovoza 2018. godine do iskorištenja predviđene alokacije, a najkasnije do 29. lipnja 2020. godine.

 IMG 8408 copyIMG 8414 copyIMG 8405

Ažurirano 24. srpnja 2018.

Hitovi: 88

OBJAVLJENE IZMJENE NATJEČAJA ZA PROVEDBU TIPA OPERACIJE 4.2.1. I 4.2.2.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je prve izmjene Natječaja za provedbu Podmjere 4.2. »Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda« tipa operacije 4.2.1. “Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima” - objekti malog kapaciteta za preradu mlijeka i tipa operacije 4.2.1. “Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima” - objekti za proizvodnju ulja iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. Objavljene su i druge izmjene Natječaja za provedbu Podmjere 4.2. »Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda« tipa operacije 4.2.2. „Korištenje obnovljivih izvora energije“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Više informacija o izmjenama Natječaja možete pronaći OVDJE.

Ažurirano 19. srpnja 2018.

Hitovi: 74

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU RADIONICA U OKVIRU OTVORENIH POZIVA NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA ZA MSP-OVE

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta organizira informativne radionice za potencijalne prijavitelje u okviru otvorenih Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“ i „WWW vaučeri za MSP-ove“.

Radionice će se održati u petak, 27. srpnja 2018. godine u Kino dvorani Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta u Zagrebu, Ulica grada Vukovara 78 s početkom u:

  • 11,00 sati za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „WWW vaučeri za MSP-ove“ i
  • 13,00 sati za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“.

Prijavnicu za sudjelovanje na radionici za otvoreni Poziv „WWW vaučeri za MSP-ove“ možete pronaći OVDJE dok prijavnicu za sudjelovanje na radionici za otvoreni Poziv „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“ možete pronaći OVDJE.

Ažurirano 18. srpnja 2018.

Hitovi: 63

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PROJEKTNIH PRIJAVA U PROGRAM EUREKA

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je poziv za međunarodne suradničke projekte u 2018. godini iz programa EUREKA.

EUREKA je program kojim se potiču mikro, mala, srednja i velika poduzeća na suradnju s međunarodnim partnerima u pokretanju istraživačko-razvojnih (IR) aktivnosti.

Ciljevi programa su:

  • potaknuti tvrtke na ulaganje u aktivnosti istraživanja i razvoja te na taj način jačati njihov inovacijski kapacitet,
  • potaknuti međunarodnu suradnju poduzetnika i
  • stvoriti temelje za međunarodni tržišni plasman.

Prihvatljivi prijavitelji su mala, srednja i velika trgovačka društva. Znanstveno-istraživačke institucije (javne visokoškolske ustanove i javni istraživački instituti) mogu se uključiti u projekt kao vanjski suradnici, ali ne mogu samostalno sudjelovati u projektu.

Maksimalni iznos bespovratne potpore po pojedinom projektu iznosi 150.000,00 EUR-a, a intenzitet potpore iznosi:

  • za mala poduzeća 60%,
  • za srednja poduzeća 50%,
  • za velika poduzeća 40%.

Maksimalno trajanje projekta je 3 godine (36 mjeseci).

Rok za podnošenje prijava je 21. rujna 2018.

Više informacija o programu EUREKA i način prijave možete pronaći OVDJE.

Ažurirano 11. srpnja 2018.

Hitovi: 67

OBJAVLJEN NATJEČAJ „OSIGURAVANJE ŠKOLSKE PREHRANE ZA DJECU U RIZIKU OD SIROMAŠTVA – ŠKOLSKA GODINA 2018. – 2019.”

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva“ koji se financira u okviru Operativnog program za hranu i/ili osnovnu materijalnu pomoć za razdoblje 2014. - 2020. iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije.

Poziv je usmjeren na ublažavanje najgorih oblika dječjeg siromaštva, pružanjem nefinancijske pomoći djeci u siromaštvu ili u riziku od siromaštva i to u vidu podjele obroka u osnovnim školama.

Ciljne skupine Poziva su djeca koja žive u siromaštvu ili su u riziku od siromaštva te koja su polaznici obveznog osnovnoškolskog programa i definirana su kao najpotrebitija prema kriterijima partnerskih organizacija.

Prihvatljivi prijavitelji u okviru ovog Poziva su jedinice lokalne i/ili regionalne (područne) samouprave – osnivači javnih odgojno-obrazovnih ustanova (osnovnih škola) koje se nalaze na području županija s indeksom razvijenosti ispod 105% prema Vrijednosti indeksa razvijenosti i pokazatelja za izračun indeksa razvijenosti na županijskoj razini za razdoblje 2014. – 2016. godina.

Ukupna indikativna vrijednost Poziva je 27.000.000,00 HRK. Najniži iznos zatraženih bespovratnih sredstava iznosi 200.000,00 HRK, a najviši iznos bespovratnih sredstava iznosi 1.500.000,00 HRK.

Natječaj je otvoren od 10.07.2018. do 30.03.2019. godine.

Dodatne informacije i poziv možete pronaći OVDJE.

Ažurirano 11. srpnja 2018.

Hitovi: 66

OBJAVLJEN POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „POBOLJŠANJE KONKURENTNOSTI I UČINKOVITOSTI MSP-A KROZ INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE (IKT)“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“ koji će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioritetne osi 3 „Poslovna konkurentnost“, Investicijskog prioriteta 3d „Podupiranje kapaciteta MSP-ova za rast na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i uključivanje u inovacijske procese“, Specifičnog cilja 3dl „Poboljšani razvoj i rast malih i srednjih poduzeća na domaćem i stranim tržištima“.

Predmet poziva je poticanje MSP-ova na primjenu informacijske i komunikacijske tehnologije radi optimiziranja poslovnih procesa, integriranja poslovnih funkcija, učinkovite organizacije tijeka rada, poboljšanja interakcije s klijentima i dobavljačima te poboljšanja tržišnog položaja poduzeća.

Svrha Poziva je jačanje tržišne pozicije, povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja MSP-a primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije kao i podrška razvoju informacijskog društva u RH.

Prihvatljivi prijavitelji u okviru ovog Poziva su mikro, mali i srednji poduzetnici. Prijavitelji moraju djelovati pojedinačno. Partnerske organizacije i partnerstvo bilo koje vrste nisu prihvatljivi.

Prihvatljive aktivnosti koje se mogu financirati u okviru ovog Poziva uključuju izradu/razvoj/nabavu IKT poslovnih rješenja namijenjenih optimiziranju poslovanja/poslovnih procesa/proizvodnje i implementaciju, prilagodbu i integraciju poslovnih rješenja s postojećim/novim IKT sustavom.

Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 80.000,00 kuna, a najviši iznos potpore iznosi 1.000.000,00 kuna. Intenzitet potpore za mikro i mala poduzeća iznosi 85% prihvatljivih troškova, dok za srednja poduzeća intenzitet potpore iznosi 65% prihvatljivih troškova.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 21. kolovoza 2018. godine do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 53.200.000,00 kuna. Projektni prijedlozi podnose se elektronički, putem sustava eFondovi.

Dodatne informacije i Poziv možete pronaći OVDJE.

Ažurirano 10. srpnja 2018.

Hitovi: 83

PRODUŽEN ROK ZA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJAVA ZA „PoC7“

Na službenim stranicama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG–BICRO) https://hamagbicro.hr/ objavljena je obavijest o izmjeni Javnog poziva za sufinanciranje istraživačko-razvojnih projekata za poduzetnike kroz Program provjere inovativnog koncepta (PoC7 PRIVATE). Navedenom izmjenom produžen je rok za dostavu projektnih prijava do 07. rujna 2018. godine.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Ažurirano 09. srpnja 2018.

Hitovi: 60

OBJAVLJEN POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „WWW VAUČERI ZA MSP-OVE“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „WWW vaučeri za MSP-ove“ koji će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioritetne osi 3 „Poslovna konkurentnost“, Investicijskog prioriteta 3d „Potpora stvaranju kapaciteta MSP-a za uključivanje u proces rasta na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijskim procesima“, Specifičnog cilja 3dl „Poboljšani razvoj i rast malih i srednjih poduzeća na domaćem i stranim tržištima“.

Predmet poziva je poticanje MSP-ova na primjenu i poboljšanje mrežnih rješenja u prezentiranju i prodaji njihovih proizvoda i usluga.

Svrha Poziva je jačanje tržišne pozicije i povećanja konkurentnosti MSP-ova poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja u svrhu poboljšanja njihove prisutnosti na tržištu te vidljivosti njihovih proizvoda i usluga, kao i podrška razvoju informacijskog društva u Republici Hrvatskoj.

Prihvatljivi prijavitelji u okviru ovog Poziva su mikro, mali i srednji poduzetnici.

Prihvatljive aktivnosti koje se mogu financirati u okviru ovog Poziva podrazumijevaju izradu i/ili unapređenje jedne ili više mrežnih domena, a odnose se na poslovne web stranice, e-commerce i m-commerce. U jednom projektnom prijedlogu prijavitelj može tražiti izdavanje vaučera za usluge koje obuhvaćaju više aktivnosti, ali kod samo jednog pružatelja usluga. Jedan vaučer nije moguće izdati za usluge više pružatelja usluga.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 13. kolovoza 2018. godine do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 15.200.000,00 kuna. Projektni prijedlozi podnose se elektronički, putem sustava eFondovi. Najniža vrijednost vaučera koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 15.000,00 kuna, a najviša vrijednost vaučera iznosi 100.000,00 kuna. Intenzitet potpore ovisi o mjestu registracije pojedinog prijavitelja te se kreće od 70% do 85% prihvatljivih troškova.

Dodatne informacije i Poziv možete pronaći OVDJE.

Ažurirano 09. srpnja 2018.

Hitovi: 84

OBJAVLJENA PRVA IZMJENA POZIVA „INOVACIJSKI VAUČERI ZA MSP-OVE“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je prvu izmjenu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Inovacijski vaučeri za MSP-ove“, referentne oznake KK.03.2.2.03, kojom se, između ostalog, mijenja početak zaprimanja projektnih prijedloga s 21. lipnja 2018. godine na 02. srpnja 2018. godine.

Detaljnije informacije o navedenom Pozivu, izmijenjenu natječajnu dokumentaciju te prezentaciju s informativne radionice možete pronaći OVDJE.

Ažurirano 26. lipnja 2018.

Hitovi: 63

NA YOUTUBE KANALU MINISTARSTVA GOSPODARSTVA, PODUZETNIŠTVA I OBRTA DOSTUPNE INFO RADIONICE

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta organiziralo je informativne radionice za dostavu projektnih prijedloga za Pozive „Certifikacijom proizvoda do tržišta“ i „Inovacijski vaučeri za MSP-ove“. Na radionici su obrađene osnovne informacije vezane uz Pozive, uvjeti prihvatljivosti za prijavitelje i projekte, aktivnosti i troškove, podnošenje projektnih prijedloga, postupak dodjele sredstava, ugovor o dodjeli sredstava te informacije vezane uz samu provedbu projekata. Cjelokupan sadržaj info radionica dostupan je na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Informativnu radionicu za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Certifikacijom proizvoda do tržišta“, referentne oznake Poziva KK.03.2.1.12 možete pronaći OVDJE dok odgovore na pitanja možete pronaći OVDJE.

Informativnu radionicu za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Inovacijski vaučeri za MSP-ove“, referentne oznake Poziva KK.03.2.2.03 možete pronaći OVDJE, a odgovore na postavljena pitanja možete pronaći OVDJE.

Ažurirano 19. lipnja 2018.

Hitovi: 107

JAVNI POZIV ZA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJAVA „PoC7“

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG–BICRO) objavila je Javni poziv za sufinanciranje istraživačko-razvojnih projekata za poduzetnike kroz Program provjere inovativnog koncepta (PoC7 PRIVATE).

Cilj Programa je podrška inovacijama u ranoj fazi istraživanja kako bi se osigurao pred-komercijalni kapital za tehničku i komercijalnu provjeru inovativnog koncepta te jačanje kapaciteta i sposobnosti privatnog sektora za istraživanje, razvoj i inovacije.

Poziv je namijenjen pravnim ili fizičkim osobama koje su:

• fizičke osobe koje imaju ozbiljnu namjeru osnovati trgovačko društvo i koje nisu vlasnici više od 50% udjela u poduzećima koja imaju status velikog poduzetnika koji se bavi istom djelatnosti kao i PoC7 natjecatelj;

• poduzetnici (trgovačka društva) koja spadaju u jedno od tri kategorije: mikro, mali i srednji poduzetnici.

Prihvatljivi projekti sufinancirat će se u iznosu od minimalno 35.000,00 HRK do najviše 350.000,00 HRK i u trajanju do najviše 12 mjeseci.

Intenzitet potpore Programa za Mikro i mala poduzeća je do 70% ukupnih prihvatljivih troškova, a za srednja poduzeća 60% ukupno prihvatljivih troškova.

Projektne prijave zaprimaju se do 12. srpnja 2018. godine.

Više o Programu i dokumentaciju potrebnu za prijavu možete preuzeti OVDJE.

Ažurirano 12. lipnja 2018.

Hitovi: 88

pora eu logos

strukturni

partneri-n


Koprivničko-križevačka županija
Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije
Grad Koprivnica
Grad Križevci
Grad Đurđevac
Hrvatska gospodarska komora
Hrvatska obrtnička komora

partner 14

 

 

 

 

partner 15

 

 

 

Hrvatska banka za obnovu i razvitak

Agencija za mobilnost i programe EU
Agencija za investicije i konkurentnost

korisni-linkovi-n


Strip EU fondovi

PORA - Razvojna agencija Podravine i Prigorja (c) 2018. Sva prava pridržana. // Izrada: Kosinus.hr

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) kako bismo anonimnom analizom Vaših aktivnosti poboljšali uvjete korištenja naše web stranice.
Više informacija DA, SLAŽEM SE NE, NE SLAŽEM SE