Ponedjeljak, 17. prosinca 2018.

kontakt Hrvatski - Croatian Engleski - English

aktualno-n

Loading
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2018.Ikonice.Ikona HR2030bgk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2017.Slike.esif_pojedinacna_jamstvagk-is-188.JPGlink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdovi_ikone.Energetska obnovagk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2017.ESIF_krediti_za_rast_i_razvojgk-is-188.JPGlink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.zrs_kkz_2014_2020gk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.Projekt Jaanje kapacitetagk-is-188.jpglink

Vodić za poduzetnike


FDI


logo lag podravina


ŽRS 2014. - 2020.


zrs3


poziv3


Strategija razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije 2011. - 2013.

Projekti u provedbi


EN-eff


EN-eff


EN-eff


CHEC


VEC Sharing


JOLLIZ!


PRILIKA ZA SVE 3


POZDRAV


POZDRAV


B LIGHT


Ruka pomoći


Ruka pomoći

projekti-provedeni-n


AGROSHORT


Prilika za sve 2


SVI U ŠKOLI, SVI PRI STOLU


Ruka pomoći


Prilika za sve


LPZ


LPZ


LPZ


LPZ


Vrijedne ručice


LPZ


Re:Think


CCBS-logo


logo ep


 projekti 5-eucompass2


projekti 6-investrategy


projekti 7-invest-pro


I3CT


EU Compass logo


!NNO INVEST


projekti 3-umrezavanje

 

 


Mobile Region


DRAVIS 2


CROST 2


Drava gastro lobby


Unireg impulse


EUQALEN


MLEKO

NA YOUTUBE KANALU MINISTARSTVA GOSPODARSTVA, PODUZETNIŠTVA I OBRTA DOSTUPNA INFO RADIONICA ZA POZIV „POBOLJŠANJE KONKURENTNOSTI I UČINKOVITOSTI MSP-A KROZ INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE (IKT)-2"

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta organiziralo je informativnu radionicu za dostavu projektnih prijedloga za Poziv „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) - 2“ u okviru kojeg je poduzetnicima na raspolaganju 200 milijuna kuna. Na radionici su obrađene osnovne teme vezane uz Poziv, aktivnosti i troškove, uvjete prihvatljivosti za prijavitelje i projekte, podnošenje projektnih prijedloga, postupak dodjele sredstava, ugovor o dodjeli sredstava te informacije vezane uz samu provedbu projekata. Cjelokupan sadržaj info radionice dostupan je na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima s ciljem jačanja tržišne pozicije, povećanja konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja MSP-a primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije.

Projektni prijedlozi podnose se putem sustava eFondovi do 21. prosinca 2018. godine.

Informativnu radionicu za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) - 2“ možete pronaći OVDJE.

Ažurirano 11. prosinca 2018.

Hitovi: 17

OBJAVLJEN POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „PROSTORI SUDJELOVANJA - RAZVOJ PROGRAMA REVITALIZACIJE PROSTORA U JAVNOM VLASNIŠTVU KROZ PARTNERSTVO OCD-A I LOKALNE ZAJEDNICE

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske objavio je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Prostori sudjelovanja - razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“ koji će se provoditi u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Svrha Poziva je doprinijeti razvoju društvenih centara u zajednici kao javnih prostora u kojima se članovi lokalne zajednice okupljaju radi provedbe grupnih aktivnosti, korištenja različitih oblika socijalne podrške, dobivanja informacija o pitanjima važnim za kvalitetu života građana, odnosno različitih aktivnosti koje su od interesa za kvalitetno funkcioniranje lokalne zajednice.

Opći cilj Poziva je povećati raspon usluga organizacija civilnoga društva koje su od općeg interesa za građane kojima se unapređuje kvaliteta življenja u lokalnoj zajednici.

Specifični ciljevi Poziva:

1. Unaprijediti suradnju OCD-a i lokalne zajednice u korištenju javnih prostora;

2. Povećati iskorištenost javnih prostora za društveni život na lokalnoj razini kroz civilno-javna partnerstva i međusektorsku suradnju;

3. Unaprijediti kapacitete OCD-a za lokalni razvoj vođen zajednicom.

Na Poziv na dostavu projektnih prijedloga prijavitelj se mora prijaviti u projektnom partnerstvu s barem jednom jedinicom lokalne i područne (regionalne) samouprave. U provedbi projekta mora sudjelovati najmanje jedna udruga (neovisno je li u ulozi prijavitelja ili partnera).

Prihvatljivi prijavitelji:

Prijavitelj može biti organizacija civilnoga društva sa sljedećim pravnim statusom:

a) udruga – osnovana, registrirana i djeluje sukladno Zakonu o udrugama

b) zaklada –osnovana, registrirana i djeluje sukladno Zakonu o zakladama i fundacijama

c) pravna osoba vjerske zajednice – osnovana, registrirana i djeluje sukladno Zakonu o pravnom položaju vjerskih zajednica

d) umjetnička organizacija – osnovana i djeluje sukladno Zakonu o pravima samostalnih umjetnika i poticanju kulturnog i umjetničkog stvaralaštva

Ukupna financijska sredstva u okviru ovog Poziva na dostavu projektnih prijedloga iznose 70.000.000,00 HRK. Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom Projektu iznosi 700.000,00 HRK, a najviši iznos koji se može dodijeliti pojedinom Projektu iznosi 2.000.000,00 HRK. Projekt se može financirati u iznosu do 100 % prihvatljivih izdataka.

Prijava mora biti elektronički ispunjena na Prijavnom obrascu A koji je zajedno s Uputama za popunjavanje i Korisničkim priručnikom dostupan na sljedećoj poveznici: https://esif-wf.mrrfeu.hr/

Rok za podnošenje projektnih prijedloga ističe danom odobrenja posljednjeg projektnog prijedloga koji udovolji svim kriterijima, a kojim se iscrpljuju raspoloživa financijska sredstva. Krajnji rok za dostavu projektnih prijava je 31.12.2019. godine.

Više informacija o Pozivu možete pronaći OVDJE.

Ažurirano 11. prosinca 2018.

Hitovi: 15

POZIV PODUZETNICIMA NA RADIONICU O AKTUALNIM EU NATJEČAJIMA

HGK Županijska komora Koprivnica, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije i HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije pozivaju Vas na

RADIONICU ZA PODUZETNIKE

koja će se održati u ponedjeljak, 26. studenoga 2018. godine

s početkom u 10,00 sati

u dvorani HGK Županijske komore Koprivnica

Frankopanska 3, Koprivnica.

Cilj ove radionice je potencijalnim prijaviteljima predstaviti otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) - 2“, a koji je pokrenut u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Na radionici će biti predstavljeni i ostali aktualni natječaji za male i srednje poduzetnike kao i natječaji u najavi putem kojih poduzetnici mogu ostvariti bespovratna sredstva za pojedina ulaganja.

Svrha Poziva „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) - 2“ je jačanje tržišne pozicije, povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja MSP-a primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije. Poduzetnicima je putem ovog Poziva na raspolaganju 200 mil. kuna bespovratnih sredstava uz stopu financiranja do maksimalno 80% prihvatljivih troškova.

Molimo Vas da svoj dolazak na Radionicu za poduzetnike potvrdite najkasnije do 22. studenoga 2018. godine u:

  • HGK Županijsku komoru Koprivnica na tel. 048/674-560,
  • PORU Regionalnu razvojnu agenciju Koprivničko-križevačke županije na tel. 048/621-978 ili
  • HOK Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije na tel. 048/623-408.

 

 logo pora webhgk logoslika HOK

Ažurirano 19. studenog 2018.

Hitovi: 90

OBJAVLJENA DRUGA IZMJENA POZIVA „INOVACIJSKI VAUČERI ZA MSP-OVE“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je drugu izmjenu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Inovacijski vaučeri za MSP-ove“, referentne oznake KK.03.2.2.03. Ovaj Poziv pokrenut je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioritetne osi 3 „Poslovna konkurentnost“, Investicijskog prioriteta 3d „Potpora stvaranju kapaciteta MSP-a za uključivanje u proces rasta na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijskim procesima“, Specifičnog cilja 3d2 „Poboljšana inovativnost malih i srednjih poduzetnika“.

Navedenom izmjenom mijenja se Prilog 4. Obrazac ugovora o pružanju usluga.

Detaljnije informacije o Pozivu i izmijenjenu natječajnu dokumentaciju možete pronaći OVDJE.

Ažurirano 19. studenog 2018.

Hitovi: 60

OBJAVLJEN POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „POBOLJŠANJE KONKURENTNOSTI I UČINKOVITOSTI MSP-A KROZ INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE (IKT) - 2“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) - 2“ koji će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioritetne osi 3 „Poslovna konkurentnost“, Investicijskog prioriteta 3d „Podupiranje kapaciteta MSP-ova za rast na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i uključivanje u inovacijske procese“, Specifičnog cilja 3dl „Poboljšani razvoj i rast malih i srednjih poduzeća na domaćem i stranim tržištima“.

Predmet Poziva je poticanje MSP-ova na primjenu informacijske i komunikacijske tehnologije radi optimiziranja poslovnih procesa, integriranja poslovnih funkcija, učinkovite organizacije tijeka rada, poboljšanja interakcije s klijentima i dobavljačima te poboljšanja tržišnog položaja poduzeća.

Svrha Poziva je jačanje tržišne pozicije, povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja MSP-a primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije kao i podrška razvoju informacijskog društva u Republici Hrvatskoj.

Prihvatljivi prijavitelji u okviru ovog Poziva su mikro, mali i srednji poduzetnici sukladno definiciji malih i srednjih poduzeća Uredbe 651/2014.

Prihvatljive aktivnosti koje se mogu financirati u okviru ovog Poziva uključuju izradu/razvoj/nabavu IKT poslovnih rješenja namijenjenih optimiziranju poslovanja, poslovnih procesa, odnosno proizvodnje te implementaciju, prilagodbu i integraciju poslovnih rješenja s postojećim ili novim IKT sustavom.

Ukupna financijska alokacija Poziva je 200.000.000,00 kuna, pri čemu najniži iznos potpore koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 80.000,00 kuna, a najviši iznos potpore je 1.000.000,00 kuna. Intenzitet potpore utvrđuje se temeljem Odluke o razvrstavanju jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave prema stupnju razvijenosti na sljedeći način:

  • najviše 80% prihvatljivih troškova će se financirati prihvatljivim prijaviteljima ukoliko se sjedište prijavitelja nalazi u I. i II. skupini JLS,
  • najviše 75% prihvatljivih troškova će se financirati prihvatljivim prijaviteljima ukoliko se sjedište prijavitelja nalazi u III. i IV. skupini JLS,
  • najviše 70% prihvatljivih troškova financirati će se prihvatljivim prijaviteljima ukoliko se sjedište prijavitelja nalazi u V. i VI. skupini JLS,
  • najviše 65% prihvatljivih troškova financirati će se prihvatljivim prijaviteljima ukoliko se sjedište prijavitelja nalazi u VII. I VIII. skupini JLS.

Poziv se provodi kao otvoreni postupak u modalitetu privremenog Poziva, što znači da će se projektni prijedlozi zaprimati do isteka roka za zaprimanje, neovisno o iznosu ukupno zatraženih bespovratnih sredstava podnesenih projektnih prijedloga. Nakon što budu ocijenjeni svi podneseni projektni prijedlozi, za sufinanciranje će biti predloženi oni projekti koji će ostvariti najveći broj bodova prema kriterijima ocjene kvalitete, neovisno o redoslijedu zaprimanja, a u granicama ukupne alokacije Poziva.

Projektni prijedlozi podnosit će se putem sustava eFondovi u razdoblju od 21. studenoga 2018. godine do 21. prosinca 2018. godine.

Više informacija o Pozivu možete pronaći OVDJE.

Ažurirano 16. studenog 2018.

Hitovi: 72

INTERREG V-B MEDITERAN – 3. POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA

U okviru Programa transnacionalne suradnje INTERREG V-B Mediteran objavljen je 3. Poziv na dostavu projektnih prijedloga. Prihvatljivi prijavitelji su sve javne i privatne organizacije sa sjedištem u regijama mediteranskog područja, a dozvoljen je samo jedan tip projekata i to modularni (M2+M3), koji se odnose na testiranje i kapitalizaciju, s posebnim naglaskom na otoke i slabo naseljena područja, te je za pojedini projekt potrebno osigurati minimalno pet projektnih partnera iz barem pet zemalja programskog područja.

Ovaj poziv se odnosi na dvije prioritetne osi, odnosno tri specifična cilja:

Prioritetna os 1 – Promicanje inovacijskih kapaciteta Mediterana za razvoj pametnog i održivog rasta

Specifični cilj:

- 1.1 Povećanje transnacionalne aktivnosti inovativnih klastera i mreža ključnih sektora MED područja

Prioritetna os 3 – Zaštita i promicanje prirodnih i kulturnih resursa Mediterana

Specifični cilj:

- 3.1 Poboljšanje razvoja održivog i odgovornog obalnog i pomorskog turizma u MED području (Održivi obalni i pomorski turizam)

- 3.2 Održavanje biološke raznolikosti i prirodnih ekosustava kroz jačanje upravljanja te umrežavanje zaštićenih područja (Upravljanje i umrežavanje zaštićenih područja)

Opći cilj INTERREG Med programa je promicanje održivog rasta u mediteranskom području poticanjem inovativnih koncepata i praksi, racionalnog korištenja resursa i podupiranjem društvene integracije kroz pristup temeljen na teritorijalnoj suradnji.

Predviđeni iznos sredstava po projektu je između 2,5 i 4 milijuna eura, a intenzitet potpore za hrvatske partnere je 85% troškova projekta.

Proces prijave se provodi u dvije faze te se obje podnose elektroničkim putem. Samo projekti koji prođu prvu fazu će sudjelovati u drugoj fazi. Predviđeni početak projektnih aktivnosti je u studenom 2019. godine.

Rok za pred-prijavu (prva faza) je 31. siječnja 2019. godine u 12 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Više informacija o procesu prijave te natječajnoj dokumentaciji možete pronaći na službenoj web stranici INTERREG Med programa.

Ažurirano 06. studenog 2018.

Hitovi: 100

OBJAVLJENA PRVA IZMJENA POZIVA NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „INTERNACIONALIZACIJA POSLOVANJA MSP-OVA - FAZA 2“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je prvu izmjenu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2“, referentne oznake KK.03.2.1.16. Ovaj Poziv pokrenut je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioritetne osi 3 „Poslovna konkurentnost“, Investicijskog prioriteta 3d „Podupiranje kapaciteta MSP-ova za rast na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i uključivanje u inovacijske procese“, Specifičnog cilja 3d1 „Poboljšani razvoj i rast MSP-ova na domaćem i stranim tržištima“.

Navedenom izmjenom povećana je planirana alokacija sredstava s dosadašnjih 58.000.000,00 kuna na 134.000.000,00 kuna. Projektne prijedloge moguće je podnositi od 30. listopada 2018. godine putem sustava eFondovi.

Sve izmjene Natječaja možete pronaći OVDJE.

Ažurirano 29. listopada 2018.

Hitovi: 82

OBAVIJEST O PRODULJENJU RAZDOBLJA PRIVREMENE OBUSTAVE POZIVA „IZGRADNJA I OPREMANJE PROIZVODNIH KAPACITETA MSP“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta 07. srpnja 2018. godine objavilo je privremenu obustavu Poziva „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP“, referentne oznake KK.03.2.1.15. U tijeku je postupak dodjele za zaprimljene projektne prijedloge u okviru Poziva „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP“ te se razdoblje obustave produljuje do 28. prosinca 2018. godine u 14:00 sati.

Tijekom razdoblja obustave nije moguće podnošenje projektnih prijedloga niti zaprimanje pitanja i objava odgovora, a prijavitelji koji su predali svoje projektne prijedloge prije obustave Poziva će putem sustava eFondovi biti obaviješteni o statusu njihovog projektnog prijedloga.

Više informacija o produljenju razdoblja privremene obustave Poziva možete pronaći OVDJE.

Ažurirano 21. rujna 2018.

Hitovi: 135

NA YOUTUBE KANALU MINISTARSTVA GOSPODARSTVA, PODUZETNIŠTVA I OBRTA DOSTUPNA INFO RADIONICA ZA POZIV „ZNAKOVI KVALITETE"

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta organiziralo je informativnu radionicu za dostavu projektnih prijedloga za Poziv „Znakovi kvalitete“ u okviru kojeg je poduzetnicima na raspolaganju 7,5 milijuna kuna. Na radionici su obrađene osnovne informacije vezane uz Poziv, aktivnosti i troškove, uvjete prihvatljivosti za prijavitelje i projekte, podnošenje projektnih prijedloga, postupak dodjele sredstava, ugovor o dodjeli sredstava te informacije vezane uz samu provedbu projekata. Cjelokupan sadržaj info radionice dostupan je na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima s ciljem da dobivanjem znakova kvalitete povećaju svoju konkurentnost i doprinesu povećanju prepoznatljivosti hrvatskih proizvoda i usluga na otvorenom tržištu. Bespovratna sredstva dodjeljivat će se u obliku vaučera, a najviši iznos potpore koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 75 tisuća kuna. Maksimalni intenzitet potpore koja se može dodijeliti iznosi 100%.

Informativnu radionicu za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Znakovi kvalitete“ možete pronaći OVDJE.

Ažurirano 14. rujna 2018.

Hitovi: 170

PRVA RADIONICA O POZIVU NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „ZNAKOVI KVALITETE“

Poštovani poduzetnici, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta organizirati će prvu u nizu informativnih radionica za poduzetnike na temu otvorenog Javnog pozivu na dostavu projektnih prijedloga „Znakovi kvalitete“.

Radionica će se održati u petak, 31. kolovoza 2018. godine s početkom u 11.00 sati u Kino-dvorani Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta (Ulica grada Vukovara 78, Zagreb).

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je 13. srpnja 2018. godine, Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Znakovi kvalitete“, koji je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima s ciljem da dobivanjem znakova kvalitete povećaju svoju konkurentnost te doprinesu povećanju prepoznatljivosti hrvatskih proizvoda i usluga na otvorenom tržištu.

Najviši iznos potpore koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 75.000,00 kuna, a maksimalni intenzitet potpore koja se može dodijeliti iznosi 100%.

Sredstva iz ovog Javnog poziva osigurana su iz Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.- 2020.“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 10. rujna 2018. godine od 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti od 7.500.000,00 kuna. Projektni prijedlozi podnose se elektronički, putem sustava eFondovi.

Na radionicu se možete prijaviti putem slijedeće poveznice: http://bit.ly/2LeTAJ0.

Ažurirano 30. kolovoza 2018.

Hitovi: 203

OBJAVLJEN JAVNI POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „INTERNACIONALIZACIJA POSLOVANJA MSP-OVA – FAZA 2“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – faza 2“ koji će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Predmet Poziva je jačanje međunarodne konkurentnosti MSP-ova olakšavanjem predstavljanja njihovih proizvoda i usluga međunarodnoj poslovnoj zajednici u inozemstvu i uvođenja proizvoda na novo, inozemno tržište te povećanja mogućnosti poslovne suradnje s inozemnim partnerima.

Svrha Poziva je povećati sposobnost hrvatskog gospodarstva za sudjelovanje na globalnim tržištima te pridonijeti povećanju udjela MSP-ova u ukupnom izvozu roba i usluga poboljšanjem uvjeta za njihov rad u međunarodnom okruženju.

Prihvatljivi prijavitelji su pravne ili fizičke osobe koje su mikro, malo ili srednje poduzeće sukladno definiciji malih i srednjih poduzeća na način utvrđen u Prilogu I. Definicija malih i srednjih poduzeća Uredbe Komisije (EU) 651/2014.

Prihvatljive aktivnosti su:

  • nastup na međunarodnom sajmu ili b2b susretu izvan RH koji ima najmanje 10% stranih izlagača u ukupnom broju izlagača ili 5% inozemnih poslovnih posjetitelja;
  • istraživanje inozemnog tržišta za plasman proizvoda na novo tržište izvan RH;
  • informiranje i vidljivost.

Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 100.000,00 kuna dok najviši iznos bespovratnih sredstava po pojedinom projektu iznosi 1.000.000,00 kuna. Maksimalan intenzitet potpore koja se može dodijeliti iznosi 85% za mikro i mala poduzeća i 65% za srednja poduzeća.

Prijave na natječaj provodit će se putem sustava e-Fondovi od 30. listopada 2018. godine do 29. lipnja 2020. godine.

Dodatne informacije o Pozivu i natječajnu dokumentaciju možete pronaći OVDJE.

Ažurirano 27. kolovoza 2018.

Hitovi: 183

pora eu logos

strukturni

partneri-n


Koprivničko-križevačka županija
Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije
Grad Koprivnica
Grad Križevci
Grad Đurđevac
Hrvatska gospodarska komora
Hrvatska obrtnička komora

partner 14

 

 

 

 

partner 15

 

 

 

Hrvatska banka za obnovu i razvitak

Agencija za mobilnost i programe EU
Agencija za investicije i konkurentnost

korisni-linkovi-n


Strip EU fondovi

PORA - Razvojna agencija Podravine i Prigorja (c) 2018. Sva prava pridržana. // Izrada: Kosinus.hr

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) kako bismo anonimnom analizom Vaših aktivnosti poboljšali uvjete korištenja naše web stranice.
Više informacija DA, SLAŽEM SE NE, NE SLAŽEM SE