Nedjelja, 21. listopada 2018.

kontakt Hrvatski - Croatian Engleski - English

aktualno-n

Loading
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2018.Ikonice.21. OGSgk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2018.Ikonice.ikonagk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2018.Ikonice.KK_javni_pozivi_2018gk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2018.Ikonice.Ikona HR2030bgk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2017.Slike.esif_pojedinacna_jamstvagk-is-188.JPGlink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdovi_ikone.Energetska obnovagk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2017.ESIF_krediti_za_rast_i_razvojgk-is-188.JPGlink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.zrs_kkz_2014_2020gk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.Projekt Jaanje kapacitetagk-is-188.jpglink
Loading
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/2018.Dani_cjeloivotnog_ucenjagk-is-215.jpglink

Vodić za poduzetnike


FDI


logo lag podravina


ŽRS 2014. - 2020.


zrs3


poziv3


Strategija razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije 2011. - 2013.

Projekti u provedbi


EN-eff


EN-eff


EN-eff


CHEC


VEC Sharing


JOLLIZ!


PRILIKA ZA SVE 3


POZDRAV


POZDRAV


B LIGHT


Ruka pomoći


Ruka pomoći

projekti-provedeni-n


AGROSHORT


Prilika za sve 2


SVI U ŠKOLI, SVI PRI STOLU


Ruka pomoći


Prilika za sve


LPZ


LPZ


LPZ


LPZ


Vrijedne ručice


LPZ


Re:Think


CCBS-logo


logo ep


 projekti 5-eucompass2


projekti 6-investrategy


projekti 7-invest-pro


I3CT


EU Compass logo


!NNO INVEST


projekti 3-umrezavanje

 

 


Mobile Region


DRAVIS 2


CROST 2


Drava gastro lobby


Unireg impulse


EUQALEN


MLEKO

U ORGANIZACIJI PORE U KOPRIVNICI ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA CROSTII

U četvrtak, 20. siječnja 2011. godine s početkom u 10,00 sati  u prostorima Pučkog otvorenog učilišta u Koprivnici održana je Završna konferencija projekta CROSTII kojoj je prisustvovalo joj stotinjak sudionika, predstavnika institucija i nevladinog sektora iz Koprivničko-križevačke županije, Virovitičko-podravske, Osječko-baranjske, te županija Baranya i Somogy iz Mađarske.

Konferenciju je pozdravnim riječima otvorio župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, koji je naglasio važnost suradnje svih institucija i dionika iz Koprivničko-križevačke županije u zajedničkim projektima prekogranične suradnje.

CrostII 

Svim prisutnima se u ime Osječko-baranjske županije obratio direktor Razvojne agencije Slavonije i Baranje dr. sc. Stjepan Ribić, kao i član Vijeća za regionalni razvoj Južnog Zadunavlja i gradonačelnik Csurga FŰSTŐS János.

CrostII

CrostII

Vedrana Knežević, programski menadžer u Zajedničkom Tehničkom Tajništvu održala je prezentaciju na temu iskustava prvog i drugog javnog poziva u okviru IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007-2013., te je pružila i kratak osvrt na provedbu projekta CROSTII s gledišta Zajedničkog Tehničkog Tajništva. Također je naglasila da je projekt CROSTII ocijenjen najboljim projektom u okviru aktivnosti 2.2.1 Projekti prekograničnog obrazovanja, usavršavanja i razmjene u prvom IPA HU-HR javnom pozivu za dostavu projektnih prijedloga.  

 

CrostII
 

O provedenim aktivnostima tijekom proteklih 12 mjeseci provedbe projekta prezentaciju je održao predstavnik Glavnog korisnika PÁMER Zoltán ispred Agencije za regionalni razvoj Južnog Zadunavlja.

CrostII 

Predstavnici svih partnera uključenih u projekt dali su kratak pregled svih održanih radionica sukladno sektorima uključenima u projekt: Gordana Stojanović ispred Razvojne agencije Slavonije i Baranje dala je kratak osvrt na provedene aktivnosti u okviru sektora obrazovanja. Gordana Kotarščak ispred PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja prezentirala provedene aktivnosti u okviru sektora malog i srednjeg poduzetništva, a Sanja Bošnjak, ravnateljica VIDRE - Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije dala je kratak osvrt na sve aktivnosti provedene u okviru sektora zdravstva i socijalne skrbi. Senada Ranilović iz PORE prezentirala je aktivnosti sektora zaštite okoliša, a BORKOVITS Balázs iz Agencije za regionalni razvoj Južnog Zadunavlja prezentirao je sektor turizma i sve aktivnosti provedene u tom sektoru.

CrostII

CROSTII

CrostII

Iskustva stečena tijekom provedbe svih projektnih aktivnosti kao i zaključke projekta dao je PÁMER Zoltán kao glavni projekt menadžer u projektu.

Projekt CROSTII započeo je s provedbom 01. veljače 2010. godine, a ovom konferencijom je i formalno obilježen završetak njegove provedbe. Ukupna vrijednost projekta je 164.245,00 EUR, te je CROSTII ujedno i prvi projekt u Republici Hrvatskoj koji je uspješno ostvario povrat EU sredstava u okviru IPA programa za prvi kvartal njegove provedbe.

CrostII

Tijekom provedbe projekta CROSTII održano je ukupno 10 sektorskih i 6 teritorijalnih radionica na kojima je sudjelovalo više od 600 sudionika iz Hrvatske i Mađarske. Na radionicama je generirano više od 25 projektnih ideja, te su sklopljena mnoga nova partnerstva za pripremu i provedbu budućih zajedničkih projekata u prekograničnom području.

Melita Birčić, ravnateljica PORE kao projektni partner i organizator konferencije zaključila je konferenciju i zahvalila se svim projektnim partnerima - Agenciji za regionalni razvoj Južnog Zadunavlja, Razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje i VIDRI - Agenciji za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije na uspješnoj suradnji, te se ujedno zahvalila i svim sudionicima s obje strane granice na izraženoj podršci i brojnom sudjelovanju na radionicama.

Za ovaj sadržaj odgovorna je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i on ne može odražavati mišljenje i stajalište Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

pora eu logos

strukturni

partneri-n


Koprivničko-križevačka županija
Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije
Grad Koprivnica
Grad Križevci
Grad Đurđevac
Hrvatska gospodarska komora
Hrvatska obrtnička komora

partner 14

 

 

 

 

partner 15

 

 

 

Hrvatska banka za obnovu i razvitak

Agencija za mobilnost i programe EU
Agencija za investicije i konkurentnost

korisni-linkovi-n


Strip EU fondovi

PORA - Razvojna agencija Podravine i Prigorja (c) 2018. Sva prava pridržana. // Izrada: Kosinus.hr

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) kako bismo anonimnom analizom Vaših aktivnosti poboljšali uvjete korištenja naše web stranice.
Više informacija DA, SLAŽEM SE NE, NE SLAŽEM SE