Ponedjeljak, 22. listopada 2018.

kontakt Hrvatski - Croatian Engleski - English

aktualno-n

Loading
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2018.Ikonice.21. OGSgk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2018.Ikonice.ikonagk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2018.Ikonice.KK_javni_pozivi_2018gk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2018.Ikonice.Ikona HR2030bgk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2017.Slike.esif_pojedinacna_jamstvagk-is-188.JPGlink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdovi_ikone.Energetska obnovagk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2017.ESIF_krediti_za_rast_i_razvojgk-is-188.JPGlink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.zrs_kkz_2014_2020gk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.Projekt Jaanje kapacitetagk-is-188.jpglink
Loading
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/2018.Dani_cjeloivotnog_ucenjagk-is-215.jpglink

Vodić za poduzetnike


FDI


logo lag podravina


ŽRS 2014. - 2020.


zrs3


poziv3


Strategija razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije 2011. - 2013.

Projekti u provedbi


EN-eff


EN-eff


EN-eff


CHEC


VEC Sharing


JOLLIZ!


PRILIKA ZA SVE 3


POZDRAV


POZDRAV


B LIGHT


Ruka pomoći


Ruka pomoći

projekti-provedeni-n


AGROSHORT


Prilika za sve 2


SVI U ŠKOLI, SVI PRI STOLU


Ruka pomoći


Prilika za sve


LPZ


LPZ


LPZ


LPZ


Vrijedne ručice


LPZ


Re:Think


CCBS-logo


logo ep


 projekti 5-eucompass2


projekti 6-investrategy


projekti 7-invest-pro


I3CT


EU Compass logo


!NNO INVEST


projekti 3-umrezavanje

 

 


Mobile Region


DRAVIS 2


CROST 2


Drava gastro lobby


Unireg impulse


EUQALEN


MLEKO

ODRŽANA POČETNA KONFERENCIJA PROJEKTA INNOINVEST

InnoInvest

U četvrtak, 22. rujna 2011. godine u organizaciji Glavnog korisnika Regionalne inovacijske Agencije Južnog Zadunavlja u prostorima Regionalnog odbora Mađarske akademije znanosti u Pečuhu, održana je početna konferencija projekta INNOINVEST.

Projekt INNOINVEST jedan je od tri projekta koji su odobreni u okviru drugog natječaja IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007-2013, a u čijoj provedbi sudjeluje PORA Razvojna agencija.

Cilj projekta je analiza inovacijskog potencijala u projektnom području hrvatskih i mađarskih županija, kako bi se definirale komparativne prednosti i pružila potpora donositeljima odluka, te je jedan od ciljeva i zajednička promocija prekograničnog područja za potencijalne investitore.

Projektni partneri su: Sveučilište u Pečuhu, Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje d.o.o., VIDRA - Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Regionalna razvojna agencija Međimurje – REDEA d.o.o., Pannon novum Regionalna inovacijska agencija Zapadnog Zadunavlja, Poduzetnički centar Pakrac d.o.o.

Početnoj konferenciji projekta INNOINVEST prisustvovalo je pedesetak sudionika predstavnika projektnih partnera iz Hrvatske i Mađarske, te predstavnika županijskih i gradskih ustanova s obje strane granice. Ispred PORE Razvojne agencije konferenciji su prisustvovale ravnateljica Melita Birčić, voditeljica financija i poticanja poduzetništva i ulaganja Gordana Kotarščak, te projekt menadžer za projektne prijedloge EU i nacionalnih fondova Tamara Kopričanec. Ispred Koprivničko-križevačke županije konferenciji su također prisustvovali direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Zdravko Mihevc, ravnatelj Zavoda za prostorno uređenje Koprivničko-križevačke županije Zlatko Filipović, ravnateljica Javne ustanove za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Koprivničko-križevačke županije Željka Kolar i direktor Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o. Tomislav Katanović.

Inno Invest

Na početku konferencije nazočnima su se obratili gospodin Kocsis Tamás, direktor Regionalne Agencije Južnog Zadunavlja; gospođa Ljiljana Pancirov, Generalna konzulica Republike Hrvatske u Pečuhu; gospodin Komlósi László Imre, prorektor Sveučilišta u Pečuhu; gospodin Szekó József, saborski zastupnik i predsjednik Regionalnog Savjeta za razvoj Južnog Zadunavlja; gospodin Dalibor Marjanović, direktor Poslovno inovacijskog centra Hrvatske i gospođa Marina Dabić, profesorica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, koji su naglasili važnost razvoja centara za inovacije i upravljanje znanjem koji su neophodni za razvoj malog i srednjeg poduzetništva s obje strane granice.

Predstavnica Glavnog korisnika Andrea Kakás predstavila je sve aktivnosti projekta INNOINVEST, koje obuhvaćaju izradu regionalne analize o inovacijskom potencijalu u pograničnom području, izradu zajedničkog akcijskog plana, uspostavljanje online prekogranične baze podataka odnosno platforme za inovativne aktere u pograničnom području Virovitičko-podravske, Koprivničko-križevačke, Međimurske, Osječko-baranjske i Požeško-slavonske županije na hrvatskoj strani, te Zala, Baranya i Somogy županije u Mađarskoj. Zatim su svi projektni partneri predstavili uloge institucija odnosno projektnih partnera koji sudjeluju u projektu, kao i predviđene aktivnosti koje će se provoditi u slijedećih 12 mjeseci.

InnoInvest

Ispred PORE Razvojne agencije projektne aktivnosti predstavila je Gordana Kotarščak. PORA će tijekom provedbe projekta istražiti inovativni potencijal u Koprivničko-križevačkoj županiji, zatim će organizirati dva seminara za inovativne dionike, te će organizirati sastanak projektnih partnera, a i nabaviti vrijednu informatičku opremu.

EUlogo

Za ovaj sadržaj odgovorna je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i on ne može odražavati mišljenje i stajalište Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

pora eu logos

strukturni

partneri-n


Koprivničko-križevačka županija
Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije
Grad Koprivnica
Grad Križevci
Grad Đurđevac
Hrvatska gospodarska komora
Hrvatska obrtnička komora

partner 14

 

 

 

 

partner 15

 

 

 

Hrvatska banka za obnovu i razvitak

Agencija za mobilnost i programe EU
Agencija za investicije i konkurentnost

korisni-linkovi-n


Strip EU fondovi

PORA - Razvojna agencija Podravine i Prigorja (c) 2018. Sva prava pridržana. // Izrada: Kosinus.hr

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) kako bismo anonimnom analizom Vaših aktivnosti poboljšali uvjete korištenja naše web stranice.
Više informacija DA, SLAŽEM SE NE, NE SLAŽEM SE