Nedjelja, 21. listopada 2018.

kontakt Hrvatski - Croatian Engleski - English

aktualno-n

Loading
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2018.Ikonice.21. OGSgk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2018.Ikonice.ikonagk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2018.Ikonice.KK_javni_pozivi_2018gk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2018.Ikonice.Ikona HR2030bgk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2017.Slike.esif_pojedinacna_jamstvagk-is-188.JPGlink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdovi_ikone.Energetska obnovagk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2017.ESIF_krediti_za_rast_i_razvojgk-is-188.JPGlink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.zrs_kkz_2014_2020gk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.Projekt Jaanje kapacitetagk-is-188.jpglink
Loading
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/2018.Dani_cjeloivotnog_ucenjagk-is-215.jpglink

Vodić za poduzetnike


FDI


logo lag podravina


ŽRS 2014. - 2020.


zrs3


poziv3


Strategija razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije 2011. - 2013.

Projekti u provedbi


EN-eff


EN-eff


EN-eff


CHEC


VEC Sharing


JOLLIZ!


PRILIKA ZA SVE 3


POZDRAV


POZDRAV


B LIGHT


Ruka pomoći


Ruka pomoći

projekti-provedeni-n


AGROSHORT


Prilika za sve 2


SVI U ŠKOLI, SVI PRI STOLU


Ruka pomoći


Prilika za sve


LPZ


LPZ


LPZ


LPZ


Vrijedne ručice


LPZ


Re:Think


CCBS-logo


logo ep


 projekti 5-eucompass2


projekti 6-investrategy


projekti 7-invest-pro


I3CT


EU Compass logo


!NNO INVEST


projekti 3-umrezavanje

 

 


Mobile Region


DRAVIS 2


CROST 2


Drava gastro lobby


Unireg impulse


EUQALEN


MLEKO

ODRŽANO SVEČANO PREDSTAVLJANJE PROJEKTA „E-POSLOVANJE – POBOLJŠANJE POSLOVNE KONKURENTNOSTI PUTEM ELEKTRONIČKOG POSLOVANJA"

U organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja u srijedu 5. listopada 2011. godine u novoj dvorani Koprivničko-križevačke županije na Florijanskom trgu 4 u Koprivnici (bivša zgrada Zavoda za javno zdravstvo) održano je svečano predstavljanje projekta „e-Poslovanje – poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja".

Održano predstavljanje projekta "e-poslovanje"

 

Projekt "e-Poslovanje – poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja", vrijedan 1,55 milijuna EUR, provodi Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva u cilju poboljšanja konkurentnosti subjekata malog gospodarstva. Projekt je započeo u svibnju 2010. godine i trajat će 22 mjeseca, a financira se u okviru europskog pretpristupnog programa IPA komponenta IIIC Regionalni razvoj – regionalna konkurentnost.

 

Glavni cilj projekta je poboljšanje konkurentnost malih i srednjih poduzetnika putem povećanja razine svijesti i upotrebe elektroničkog poslovanja (e-business) i elektroničkog trgovanja (e-commerce). PORA je jedna od deset poduzetničkih potpornih institucija koje su temeljem natječaja odabrane kao nositelji aktivnosti i promotori e-poslovanja u Hrvatskoj.

Održano predstavljanje projekta "e-poslovanje"

Svečanim predstavljanjem službeno je obilježen početak lokalne informativne kampanje projekta „e-Poslovanje - poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja". Svima nazočnima obratili su se gospodin Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije, gospođa Tihana Kraljić, državna tajnica pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva, voditelj projektnog tima, gospodin Leszek Jakubowski i gospođa Melita Birčić, ravnateljica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja. Pozdravni govor je održao gospodin Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije, koji je izrazio zadovoljstvo što se ovaj projekt provodi upravo u Koprivničko-križevačkoj županiji i istaknuo kako je za provedbu ovog projekta Županija uredila prostor u kojem je i održano predstavljanje projekta, a koji će naknadno biti opremljen vrijednom informatičkom opremom koja se financira iz projekta. Prisutnima se obratila i gospođa Tihana Kraljić, državna tajnica pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva, koje je ujedno i nositelj projekta, te je istaknula važnost projekta „e-Poslovanje - poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja" za podizanje razine vještina djelatnika poduzetničkih potpornih institucija i omogućuje im da svojim korisnicima daju podršku u e-poslovanju kroz podizanje svijesti, edukaciju i usmjeravanje s ciljem njihovog uključivanja u digitalno gospodarstvo i poticanje korištenja vodećih elektroničkih alata kojim će poboljšati poslovnu konkurentnost i povećati mogućnosti uspjeha na lokalnom i globalnom tržištu. Kroz projekt poduzetnici će imati prilike sudjelovati na raznim treninzima usavršavanja elektroničkog poslovanja. Voditelj projektnog tima, gospodin Leszek Jakubowski, ispred tvrtke Ecorys Polska rekao je kako se ovaj projekt temelji na korištenju mogućnosti koje pruža internet, te naglasio da će ulaskom Hrvatske u Europsku uniju carinske barijere biti srušene i da će najkonkurentnija poduzeća najviše profitirati, te je stoga neophodno da mala i srednja poduzeća u Hrvatskoj iskoriste sva dostupna sredstva kako bi povećala svoju konkurentnost.

Predstavljanje projekta "e-poslovanje"

Gospođa Melita Birčić, ravnateljica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja istaknula je kako je u okviru provedbe projekta u lipnju ove godine održan trodnevni trening za trenere e-poslovanja koji su nakon uspješno savladanog treninga postali certificirani treneri „e-Poslovanja". Iz PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja to su Gordana Kotarščak, Tamara Kopričanec i Franjo Babić, iz Koprivničko-križevačke županije Robertina Zdjelar i Verica Ujlaki, iz Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije – Udruženje obrtnika Đurđevac Ivana Majetić, iz Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o. Miluška Škrlec, iz Koprivničkog poduzetnika d.o.o. Tihomir Cvetković, iz Obrtničke škole Koprivnica Slavko Franjo, iz Srednje strukovne škole Đurđevac Tihomir Robotić, te iz tvrtke SiS d.o.o. Goran Perišić. Ujedno je naglasila vrijednost opreme kojom će biti opremljena novo uređena učionica te koristi koje će donijeti korisnicima projekta.

Nakon svečanog predstavljanja projekta „e-Poslovanje" održan je i informativni seminar „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem e-poslovanja" koji su održale certificirane trenerice gospođa Gordana Kotarščak iz PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja i gospođa Robertina Zdjelar iz Koprivničko-križevačke županije. Na seminaru je sudionicima predstavljen koncept e-poslovanja i e-trgovanja, koje su prednosti njihovog uvođenja, te kako podići poslovnu konkurentnost malih i srednjih poduzeća uvođenjem e-poslovanja. Idući tjedan će uslijediti 2. po redu informativni seminar na temu „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem e-poslovanja" koji će se održati u srijedu 12. listopada 2011. godine u Križevcima.

Održano predstavljanje projekta "e-poslovanje"

U okviru projekta u Koprivničko-križevačkoj županiji u studenome će se održati tri edukativne radionice o različitim aspektima e-poslovanja. Prva radionica će se održati 04. studenog 2011. godine na temu „E-poslovanje i e-trgovina za mala i srednja poduzeća", druga radionica 09. studenog 2011. godine na temu – „Web stranica – promocija i prezentiranje tvrtke na globalnom tržištu" i treća radionica 17. studenog 2011. godine na temu „ERP – učinkovito rješenje za cjelokupno upravljanje tvrtkom".

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike da se uključe u projekt „e-Poslovanje – poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja" i prijave za navedene radionice u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja na tel. 048/621-978 ili putem e-maila: [email protected]

 

 

 

 

Održano predstavljanje projekta "e-poslovanje"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Održano predstavljanje projekta "e-poslovanje"

pora eu logos

strukturni

partneri-n


Koprivničko-križevačka županija
Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije
Grad Koprivnica
Grad Križevci
Grad Đurđevac
Hrvatska gospodarska komora
Hrvatska obrtnička komora

partner 14

 

 

 

 

partner 15

 

 

 

Hrvatska banka za obnovu i razvitak

Agencija za mobilnost i programe EU
Agencija za investicije i konkurentnost

korisni-linkovi-n


Strip EU fondovi

PORA - Razvojna agencija Podravine i Prigorja (c) 2018. Sva prava pridržana. // Izrada: Kosinus.hr

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) kako bismo anonimnom analizom Vaših aktivnosti poboljšali uvjete korištenja naše web stranice.
Više informacija DA, SLAŽEM SE NE, NE SLAŽEM SE