Četvrtak, 13. prosinca 2018.

kontakt Hrvatski - Croatian Engleski - English

aktualno-n

Loading
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2018.Ikonice.Ikona HR2030bgk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2017.Slike.esif_pojedinacna_jamstvagk-is-188.JPGlink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdovi_ikone.Energetska obnovagk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.2017.ESIF_krediti_za_rast_i_razvojgk-is-188.JPGlink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.zrs_kkz_2014_2020gk-is-188.jpglink
http://pora.com.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/doc.Projekt Jaanje kapacitetagk-is-188.jpglink

Vodić za poduzetnike


FDI


logo lag podravina


ŽRS 2014. - 2020.


zrs3


poziv3


Strategija razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije 2011. - 2013.

Projekti u provedbi


EN-eff


EN-eff


EN-eff


CHEC


VEC Sharing


JOLLIZ!


PRILIKA ZA SVE 3


POZDRAV


POZDRAV


B LIGHT


Ruka pomoći


Ruka pomoći

projekti-provedeni-n


AGROSHORT


Prilika za sve 2


SVI U ŠKOLI, SVI PRI STOLU


Ruka pomoći


Prilika za sve


LPZ


LPZ


LPZ


LPZ


Vrijedne ručice


LPZ


Re:Think


CCBS-logo


logo ep


 projekti 5-eucompass2


projekti 6-investrategy


projekti 7-invest-pro


I3CT


EU Compass logo


!NNO INVEST


projekti 3-umrezavanje

 

 


Mobile Region


DRAVIS 2


CROST 2


Drava gastro lobby


Unireg impulse


EUQALEN


MLEKO

NAJAVA 12. PO REDU OBRTNIČKOG I GOSPODARSKOG SAJMA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE U KRIŽEVCIMA

Ovogodišnji dvanaesti po redu Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održati će se u Križevcima od 06. do 08. studenog 2009. godine.

Sajam se održava u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, Grada Križevaca, Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o., HGK-Županijske komore Koprivnica, HOK-Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Udruženja obrtnika Križevci, PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i Turističke zajednice Grada Križevaca a pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.

Sajam se održava na već tradicioanlnoj lokaciji prostora bivše vojarne, odnosno na uređenom izlagačkom prostoru od 4000 m2 zatvorenog prostora (u četiri paviljona) i 2000 m2 otvorenog prostora, u samom središtu grada Križevaca, na Trgu Svetog Florijana.

U petak, 06. studenog 2009. godine s početkom u 11,00 sati održati će se svečano otvorenje dvanaestog po redu Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.

Bogat program sajma će i ove godine osim predstavljanja 245 poduzetnika na izložbenom prostoru sajma ponuditi i okrugle stolove o poduzetništvu i poljoprivredi, prezentacije i stručne skupove, radionice, turističke i gastro-izložbe, degustaciju jela i pića Koprivničko-križevačke županije, tradicionalno «krštenje mošta» uz degustaciju mošta i vina Koprivničko-križevačke žuapnije, modnu reviju i reviju frizura, izložbu malih životinja, natjecanje u šumarskim disciplinama te još mnoštvo zanimljivih sadržaja.

Tako će se u petak 06. studenog 2009. godine u okviru 6. Europskog dana poduzetnika-2. EDE Križevci 2009. s početkom u 14,00 sati održati Okrugli stolovi za poduzetnike koje organizira Križevački poduzetnički centar, a mjesto održavanja biti će mala dvorana hotela Kalnik u Križevcima.

Teme okruglog stola biti će:

- „CIP Okvirni program za konkurentnost i inovacije-Program poduzetništvo i inovacije (EIP)»

Predavač će biti gospođa Snježana Ivić Pavlovski iz Uprave za malo gospodarstvo Ministarstva gospodarstva,rada i poduzetništva

Također će biti održan i okrugli stol na temu „Toplinska rješenja na biomasu " u sklopu programa zajednice «Inteligentna energija-Europa(IEE)-Europski program konkurentnosti i inovacije 2007-2013» na kome će predavati stručnjaci iz Šumarske savjetodavne službe, Šumarske biomase d.o.o., Regionalne energetske agencije sjeverozapadne Hrvatske i Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike da sudjeluju u Okruglom stolu za poduzetnike i informiraju se o aktualnostima iz navedenih tematika koje će biti predmet okruglog stola.

U nedjelju 08. studenog 2009. godine u vremenu od 10,00 do 12,00 održat će se Okrugli stol za poljoprivrednike koji organizira PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja na temu IPARD Programa-mjere, prihvatljiva ulaganja, kriteriji, uvjeti korištenja sredstava i praktična uputstva koji će se održavati u Pučkom otvorenom učilištu u Križevcima, na adresi Antuna Gustava Matoša 4.

Predavači će biti predstavnici Uprave za ruralni razvoj upravna direkcija SAPARD/IPARD programa i Ravnateljstva za tržišnu strukturnu potporu u poljoprivredi Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja.

Također s početkom u 12,00 sati u maloj dvorani hotela "Kalnik» održati će se i predavanje o bistrenju vina i nove tehnologije u vinarstvu i podrumarstvu. Organizator predavanja je tvrtka Kokot Agro d.o.o. proizvodnja i trgovina, zastupnici Enologica Vason iz Italije a predavač će biti gospodin Goran Perić, enolog.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove će se godine predstaviti na unutarnjem izlagačkom prostoru ukupne površine 12 m².

Pozivamo sve zainteresirane da posjete izlagački prostor PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja na kome će se svi zainteresirani moći informirati o aktivnostima PORE, kao i o aktualnim programima i projektima koje PORA provodi.

Vijesti vezane uz Obrtnički i gospodarski sajam Kc-kž županije (klik za cijeli članak)

pora eu logos

strukturni

partneri-n


Koprivničko-križevačka županija
Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije
Grad Koprivnica
Grad Križevci
Grad Đurđevac
Hrvatska gospodarska komora
Hrvatska obrtnička komora

partner 14

 

 

 

 

partner 15

 

 

 

Hrvatska banka za obnovu i razvitak

Agencija za mobilnost i programe EU
Agencija za investicije i konkurentnost

korisni-linkovi-n


Strip EU fondovi

PORA - Razvojna agencija Podravine i Prigorja (c) 2018. Sva prava pridržana. // Izrada: Kosinus.hr

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) kako bismo anonimnom analizom Vaših aktivnosti poboljšali uvjete korištenja naše web stranice.
Više informacija DA, SLAŽEM SE NE, NE SLAŽEM SE